2014. október 27., hétfő

Úszók éjszakája 2014

Pécs szerdán sem fog pihenni!  Ugorj fejest az éjszakába!

Úsztál már együtt olimpikonokkal?

Az Úszók Éjszakája ehhez teremt egy remek alkalmat. Veled együtt Financsek Gábor, olimpikon ugrik a medencébe, ezúttal egy nemes cél érdekében: az Úszók Éjszakáján az egészséges emberek állnak ki – és úsznak – beteg társaikért.



A rendezvényen a résztvevő városokat egy közös cég vezérli: hogy felhívják a figyelmet a pikkelysömörrel élőkre. A kezdeményezéshez idén is számos élsportoló és olimpikon is csatlakozott, akik mind jelen lesznek a négy résztvevő város valamelyikében. Az egyes helyszíneken két óra áll majd a jelenlévők rendelkezésére, hogy társaikkal közösen annyi leúszott métert gyűjtsenek, amennyit csak bírnak, és sportteljesítményükkel, az egészséges életmódot népszerűsítve hívják fel a figyelmet azokra, akik betegségük okán nem élhetnek teljes életet – a pikkelysömörrel élőkre.
Te sokat tehetsz azért, hogy ez megváltozzon. Gyere el az úszók éjszakájára, ahol jobban megismerhetsz minket, és tehetsz azért, hogy kevésbé érezzük magunkat elszigetelten.
Te sem hiányozhatsz, hiszen olimpikonunk, Financsek Gábor már igent mondott! Ússz együtt olimpikonunkkal, szerezz nekünk, és magadnak is egy jó estét a sport és az elfogadás jegyében!
2014. október 29. szerda. Kezdés: 18 óra
Az Úszók Éjszakáján a részvétel az úszni vágyók és a szurkolók számára is ingyenes. Gyere el, és tegyél a pikkelysömörös betegekért az olimpikonokkal karöltve – és együtt úszva!
Találkozzunk az uszodában! Hajrá Pécs!
Pécs, Abay Nemes Oszkár Sportuszoda (7623 Pécs, Szendrey Júlia utca 7.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése