2014. szeptember 15., hétfő

ISMÉT SZOMSZÉDÜNNEP PÉCSETT

A jó Szomszédünnep receptje:
Végy 4-5 családot és 3 nagyobb asztalt. Az asztalra tégy innivalót és finom ropogtatnivalókat. Adj hozzá egy kellemes szombat délutánt és bolondítsd meg jó zenével, dekorációkkal.  Ezt követően pár órán át hagyd érni és tessék, máris elkészült egy önfeledt, újdonságokkal és jóízű nevetésekkel megspékelt délután, amiről minden résztvevő gazdagabban tér haza.


Újból megrendezésre kerül az immár hagyománnyá vált Szomszédünnep Pécsett, 2014. szeptember 27-én.


Jelentkezzen Ön is, és legyen részese családjával és lakóközösségével együtt a Párizsból indult, s mára több mint harminc országban közel 10 millió résztvevőt és 1300 várost, valamint partnerszervezetet megmozgató Ünnepnek!


Ismerje meg szomszédait, csatlakozzon Ön is a kezdeményezéshez!  A szeptember 21-ig regisztrálók számára a szervezők Szomszédünnepes molinókat készítenek, melyek a regisztrációt követően a Városházán, a Polgármesteri Kabinetben, előzetes egyeztetés alapján (72/533-955) vehetők át munkaidőben 8 és 16 óra között.



Játsszon velünk!


Szervezze meg saját Szomszédünnepét, készítsen egy selfie-t barátaival a molinó előtt, majd töltse fel azt a facebook.com/pavazsolt oldalra. Az elsőként beérkező, 100 legnépszerűbb fotó feltöltője egy darab páros jegyet kap az Uránia Mozi premier előadására, a Majmok Bolygója: Forradalom című szuperpordukcióra október 1-re!
A szervezők a szomszedunnep@ph.pecs.hu – címre várják a lelkes háztűznézők és szomszédolók emailjeit, a regisztráció határideje szeptember 21.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése